Handige en energiezuinige domotica

Domotica is een uiterst handige en energiebesparende toepassing die steeds in meer en meer woningen voorzien wordt. Electro Seys is gespecialiseerd in alle elektriciteitswerken, waaronder het voorzien en installeren van domotica. In Oostduinkerke en de ruime regio van de Westhoek is deze vakman dé specialist waar u op kunt rekenen, zowel wanneer u aan bouwen als wanneer u aan het verbouwen bent.

Alle technologie in één formule

Domotica is dé uitvinding die comfort, energiezuinig leven en technologie feilloos combineert, Electro Seys is dan weer uw specialist die alle domoticasystemen professioneel en vlot voor u installeert. Na een grondige analyse en toelichting van alle mogelijkheden, installeert Electro Seys voor u een domoticasysteem dat perfect afgestemd is op uw wensen, verwachtingen, behoefte en budget.

Domotica is bovendien perfect uitbreidbaar of aanpasbaar op een later tijdstip wanneer er wijzigingen in uw levensstijl zijn. Het systeem wordt steeds perfect geïntegreerd, met veel oog voor detail en een uitstekende afwerking op maat van uw interieur.

Domoticatoepassingen

Het grootste voordeel van domotica is dat u het systeem zo beperkt of uitgebreid kunt voorzien als u zelf wilt. Van standaard automatisatie tot automatisering van een volledige woning, met een domoticasysteem kan het allemaal:

  • Openen en sluiten van ramen, deuren, poorten en rolluiken
  • Aan- en uitschakelen van verliching, verwarming, ventilatie,..
  • Beheer van elektriciteitsgegevens, energiegegevens,... via uw smartphone
  • Connectie van uw smartphone en uw beveiligingssysteem, parlofonie en videofonie
  • Alle inbraakbeveiliging, telecommunicatie en informatie
  • ...

Offerte voor domotica

Vraag gerust meer informatie of een afspraak aan via het contactformulier. Naast een uitstekende service voor alle installatie van diverse systemen voor domotica, kunt u ook in geval van problemen of panne een beroep doen op de eigen hersteldienst van Electro Seys in Oostduinkerke.

U ontvangt steeds uitgebreid advies en u heeft ruime inspraak voor en tijdens het uitvoeren van de werken. Bekijk zeker de fotoreportage onderaan deze pagina: Electro Seys zorgt ervoor dat u snel, goed en vakkundig geholpen wordt!