Elektriciteitswerken voor elke woning

Electro Seys is gespecialiseerd in alle elektriciteitswerken. In Veurne en de ruime regio van de Westhoek is dit uw ideale partner voor alle elektriciteitswerken, hoe klein of groot ze ook zijn.

Elektriciteitswerken

Elektro Seys heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van allerhande elektriciteitswerken. Zowel voor een nieuwbouwwoning als voor een klein of groot renovatieproject kunt u Electro Seys inschakelen:

  • Installeren van volledig nieuwe elektrische installaties (nieuwbouw en renovatie)
  • Installeren van elektrische installaties voor particulieren, KMO’s en bedrijven
  • Uitbreiden van elektrische installaties in bestaande projecten
  • Controleren en aanpassen van elektrische installaties conform de wetgeving
  • Plaatsen van klassieke verlichting en LED verlichting
  • Plaatsen van netwerkbekabeling en domoticasystemen
  • Plaatsen van systemen voor videofonie en parlofonie
  • Plaatsen van elektrische verwarming

Veilige installatie

Electro Seys heeft alle mogelijkheden in huis om van uw huis een echte thuis te maken, helemaal afgestemd op uw persoonlijke verwachtingen, wensen en behoefte. Met veel oog voor detail, kwaliteit en een duurzaam resultaat gaat Electro Seys voor u aan de slag.

Wanneer u Electro Seys inschakelt voor uw elektriciteitswerken, kunt u op beide oren slapen. De ruime ervaring, perfecte vakkennis en de nodige voorzorgen, maken dat uw elektrische installatie professioneel, correct en uiterst veilig geplaatst wordt.

Offerte voor elektriciteitswerken

Vraag gerust meer informatie of een afspraak aan via het contactformulier. Naast een uitstekende service voor alle elektriciteitswerken, kunt u ook in geval van problemen of panne een beroep doen op de eigen hersteldienst van Electro Seys in Veurne.

U ontvangt steeds uitgebreid advies, ook met betrekking tot het geldende BTW-tarief (6% indien de woning ouder is dan 10 jaar), en heeft ruime inspraak voor en tijdens het uitvoeren van de werken. Bekijk zeker de fotoreportage onderaan deze pagina: Electro Seys zorgt ervoor dat u snel, goed en vakkundig geholpen wordt!